Om oss

Norwegian flag

BRANSJESPESIALIST OG LANDSDEKKENDE MARKEDSLEDER

Spar tid og ressurser
Integritet, kvalitet og medmenneskelighet ligger til grunn for hvordan vi tiltrekker oss de dyktigste og mest motiverte fagfolkene i bilbransjen. Vi kobler rett person til rett jobb, og gjør det enkelt og fleksibelt for våre samarbeidspartnere å løse sine rekrutteringsutfordringer.

recruitment agency norway

Hvem er vi?

WiiSDA har siden 2008 spesialisert seg på rekruttering av teknisk personell til bilbransjen i Norge. Gjennom vår omfattende rekrutteringsprosess finsikter vi kandidater med rett kompteanse og personlige egenskaper som ærlighet, samarbeidsvilje og gode kommunikasjonsevner. Vi har fokus på velferd og tilrettelegging for våre ansatte – med minst mulig administrasjon og organisering for deg.

WiiSDA Historie

WiiSDA ble etablert i 2008 som det første og eneste rekrutteringsselskapet i Norge utelukkende spesialisert innen bilbransjen. Vår grundige rekrutteringsprosess og lange erfaring sparer tid og ressurser for våre samarbeidspartnere.
 • 2008

  WiiSDA ble etablert i Bergen av Håkon Bergsland, og ble det første rekrutteringsselskapet i Norge som utelukkende spesialiserte seg innen bilbransjen.

 • 2012

  For å styrke vår lokale tilstedeværelse og kompetanse, åpnet vi dedikerte rekrutteringskontorer i Storbritannia (London), Polen (Szczecin) og Ungarn (Budapest).

 • 2014

  Etter flere års samarbeid, ble vi godkjent som autorisert rekrutteringspartner for Bertel O. Steen.

 • 2016

  WiiSDA U.S. ble etablert i USA (New York) som vårt femte internasjonale rekrutteringskontor i tillegg til våre kontorer i Polen, Storbritannia, Ungarn og Spania.

 • 2017

  Annette Bergsland Rognstad tok over som administrerende direktør, og sammen med sin far (Håkon) og bror (Erik) ble WiiSDA sin profil som et moderne, familieeid og driftet selskap styrket ytterligere.

 • 2018

  Innen vi feiret vårt 10-årsjubileem, hadde vi gitt nye karrieremuligheter til over 700 kvinner og menn fra mer enn 40 forskjellige nasjoner. Flere er fortsatt ansatt hos oss den dag i dag.

 • 2019

  WiiSDA ble det første rekrutteringsselskapet i Norge som innførte fast ansettelse som hovedregel for alle sine ansatte.

 • 2021

  WiiSDA portal med tilgang til vår omfattende kandidatbase ble lansert. Her kan våre samarbeidspartnere enkelt finsikte aktuelle kandidater og booke intervju.

 • 2022

  Organiserte første fysiske rekruttering i De Forente Arabiske Emirater.

 • 2023

  Vi skiftet navn til WiiSDA og feirer 15 års jubileum.

WiiSDA – VÅRT TEAM

Vi er et familieeid og driftet rekrutteringsselskap spesialisert mot den norske bilbransjen. Vi leverer teknisk personell for reparasjon og vedlikehold av alle typer lette og tunge kjøretøy, motorsykler, skinnegående materiell og industri- og landbruksmaskiner. Vi kobler rett person til rett jobb!
Hakon

Håkon Bergsland
Styreformann

annette

Annette Rognstad
Administrerende Direktør

Team worksupply

Erik Bergsland
Salgs- og Markedsdirektør

Team worksupply

Marianne Solberg
Økonomiansvarlig

Team worksupply

Kasia Kilikowska
Rekrutterings- og Personalansvarlig

Team worksupply

Anto Andrijanić
Regionsjef

Team worksupply

Dawid Ratajczyk
Regionsjef

Antonia

Antonia Šeremet Barić
Website & Marketing Manager

Per Molund

Etter å ha benyttet forskjellige aktører til rekruttering, har WiiSDA vist seg å være i en særegen klasse når det gjelder kvalitet og profesjonalitet. Anbefales!

Daglig Leder Biltrend

Dag Inge Roska

Vi opplever WiiSDA som en ryddig samarbeidspart, som ivaretar våre interesser og innleiemekaniker sine interesser på en balansert og god måte.

Distriktssjef Norsk Scania

Torgeir Lyssand

WiiSDA har over flere å vært en viktig samarbeidspartner for Carfix-kjeden. I tillegg til at de er profesjonell, ærlig og ryddig, er WiiSDA i en egen klasse når det gjelder installasjon av nye ansatte.

Daglig leder Carfix

Joachim Holø Tungen

Vi er meget fornøyde med både den ansatte vi har gjennom WiiSDA og med jobben de gjør rundt rekrutteringsprosessen. Seriøst og solid firma.

Daglig Leder Tungen Bil

Roger Langhelle

Et seriøst selskap som gjør sitt ytterste for å hjelpe kundene. De mekanikerne vi har leid fra WiiSDA, er dyktigste og profesjonelle i sitt yrke. Gir Work Supply, mine beste referanser.

Konsernsjef Bulder Verksted

Karstein Larsen

Vi er veldig fornøyde med WiiSDA, fordi de gjør alt etter boken og har dyktige ansatte.

Driftsdirektør SandeGruppen

Geir Soltveit

Vi har samarbeidet med WiiSDA AS i 15 år, og var faktisk deres første kunde i Bilbransjen. WiiSDA AS er en pålitelig konkurransedyktig samarbeidspartner som vi kan gi våre beste anbefalinger.

Adm. Direktør Motor Forum Bergen

Fyll ut skjema