Tjenester

Norwegian flag
 1. REKRUTTERING

  Kobler rett person til rett jobb

  Gjennom mange års erfaring har vi bygget opp en omfattende kandidatportefølje spesialisert mot bilbransjen. Vi kobler rett person til rett jobb, og gjør det enkelt og fleksibelt for våre samarbeidspartnere å løse sine rekrutteringsutfordringer samtidig som de sparer tid og ressurser.

 2. PORTAL

  Nettbasert rekrutteringsportall

  Norges første og eneste nettbaserte rekrutteringsportal eksklusivt for bilbransjen. Vi tilbyr våre samarbeidspartnere tilgang til vår kandidatbase med godkjent teknisk personell som søker nye utfordringer. Logg inn, finsikt aktuelle kandidater, få CV-er rett i innboksen og book intervju i dag!

 3. SPESIALTILPASSEDE LØSNINGER

  Skreddersydde rekrutteringsløsninger

  Kompliserte bemanningsutfordringer krever skreddersydde løsninger. Det kan være alt fra store og kortsiktige prosjekter til et behov for å sikre langsiktig bemanning 12-24 måneder frem i tid. Kontakt oss for en uforpliktende konsultasjon – sammen finner vi de gode løsningene.

 4. RÅDGIVNING

  HR-rådgivningt

  Våre rekrutterings- og HR-eksperter har lang erfaring med ansettelser på tvers av landegrenser og kulturer. Vi forstår viktigheten av god integrering, vi ser mulighetene, men også utfordringene nyansettelser gir – og vi står alltid til våre samarbeidspartneres disposisjon med råd og hjelp på store og små spørsmål.

Fyll ut skjema

Per Molund

Etter å ha benyttet forskjellige aktører til rekruttering, har WiiSDA vist seg å være i en særegen klasse når det gjelder kvalitet og profesjonalitet. Anbefales!

Daglig Leder Biltrend

Dag Inge Roska

Vi opplever WiiSDA som en ryddig samarbeidspart, som ivaretar våre interesser og innleiemekaniker sine interesser på en balansert og god måte.

Distriktssjef Norsk Scania

Torgeir Lyssand

WiiSDA har over flere å vært en viktig samarbeidspartner for Carfix-kjeden. I tillegg til at de er profesjonell, ærlig og ryddig, er WiiSDA i en egen klasse når det gjelder installasjon av nye ansatte.

Daglig leder Carfix

Joachim Holø Tungen

Vi er meget fornøyde med både den ansatte vi har gjennom WiiSDA og med jobben de gjør rundt rekrutteringsprosessen. Seriøst og solid firma.

Daglig Leder Tungen Bil

Roger Langhelle

Et seriøst selskap som gjør sitt ytterste for å hjelpe kundene. De mekanikerne vi har leid fra WiiSDA, er dyktigste og profesjonelle i sitt yrke. Gir Work Supply, mine beste referanser.

Konsernsjef Bulder Verksted

Karstein Larsen

Vi er veldig fornøyde med WiiSDA, fordi de gjør alt etter boken og har dyktige ansatte.

Driftsdirektør SandeGruppen

Geir Soltveit

Vi har samarbeidet med WiiSDA AS i 15 år, og var faktisk deres første kunde i Bilbransjen. WiiSDA AS er en pålitelig konkurransedyktig samarbeidspartner som vi kan gi våre beste anbefalinger.

Adm. Direktør Motor Forum Bergen

Ofte stilte spørsmål

Gjennom mange års erfaring har vi bygget opp en omfattende kandidatportefølje spesialisert mot bilbransjen. Vi kobler rett person til rett jobb, og gjør det enkelt og fleksibelt for våre samarbeidspartnere å løse sine rekrutteringsutfordringer.

WiiSDA skaffer teknisk personell for reparasjon og vedlikehold av personbiler, motorsykler, buss, lastebiler, skinnegående materiell, industri- og landbruksmaskiner. Mekaniker, Tekniker, Master Tekniker, Elektromekaniker, Oppretter, Smart Repair Lakkerer, Klargjører (PDI)

Integritet, kvalitet og medmenneskelighet ligger til grunn for hvordan vi tiltrekker oss de dyktigste og mest motiverte fagarbeiderne i bilbransjen. Lønnsomhet – Vi forstår viktigheten av god kvalitet og høy produktivitet Enkelt – Annonser, CV-er og intervju er en tidstyv for deg, ikke for oss. Kvalitet – Vi godkjenner kun de best kvalifiserte kandidatene Praktisk – Vi ordner alt, fra visum til ankomst og oppstart. Trygghet – Vårt gode rykte og referanser er en ekstra trygghet for deg.

WiiSDA er familieeid og driftet, og ble i 2008 det første og eneste rekrutteringsselskapet som utelukkende spesialiserte seg innen bilindustrien i Norge.

På WiiSDAs portal kan du - når det passer deg – kikke på alle våre godkjente kandidater, booke intervju og be om å få CV-er rett til din innboks. Om du ikke finner det du søker etter, kan du enkelt og kostnadsfritt registrere et nytt behov eller opprette en ny stillingsutlysning.

WiiSDA håndterer hele prosessen for deg. Først gjennom stillingsutlysning, jobbintervju, teknisk intervju og referansesjekk. Deretter organiserer vi arbeids- og oppholdstillatelser, ankomstplanlegging og bolig. WiiSDA møter alle sine ansatte på flyplassen ved ankomst, og bistår med alle praktiske gjøremål. I sum gjør dette rekrutteringsprosessen mest mulig sømløs både for den ansatte og verkstedet.